Mijn schoenenpoets machine

Zichtbaarheid

Shinen voor een groter publiek is essentieel voor het doel dat MijnSPM nastreeft: voor iedereen een SPM binnen handbereik krijgen die bij hem of haar past.

Hiervoor moet het imago van een SPM worden ‘opgepoetst’. Deelname aan ‘The New Webshop Awards 2020’ draagt bij aan zichtbaarheid en het verkondigen van deze boodschap. Om deze redenen doen we mee aan deze verkiezing in de categorie ‘Elektronica’ en niet in bijvoorbeeld ‘huishouden’ of ‘schoenen’. Een SPM is een luxe gadget die je gemak geeft en aandacht schenkt aan jou.

De verkiezing is gebaseerd op het aantal stemmen en de waardering van het publiek, maar ook op het oordeel van een vakjury. Op het moment van dit schrijven staat MijnSPM nog op nummer 1 in de laatste tussenstand. Tot 7 september 2020 lopen deze Awards en aangezien ik op jou reken: stemmen mag.

Het magazine Pure Luxe heeft een artikel gepubliceerd dat ook in lijn ligt met de gedachte van een eigen SPM: Waarom zou je een vervelende klus als schoenen poetsen blijven doen, als je een machine in huis kunt halen die het voor je regelt? Lees hier de volledige publicatie.

Met bovengenoemde zaken die de zichtbaarheid van MijnSPM vergroten hopen we nóg meer bekendheid te geven aan een bijzonder apparaat. Het belangrijkste blijft echter: oordeel (en stem) zelf.

Roland

Geef een reactie

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?