Mijn schoenenpoets machine

WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?

Vol enthousiasme vertel ik over Mijn Schoenpoetsmachine.

2012 behaalde ik mijn apothekersdiploma. Sindsdien werk ik met veel plezier als openbaar apotheker: geen dag is hetzelfde.

Destijds toen ik afstudeerde kreeg ik van vrienden een schoenpoetsmachine (SPM) cadeau zie foto’s bij Easy Comfort ). Sindsdien staat deze bij mij thuis in de hal en wordt al jaren met regelmaat gebruikt door mij en mijn gasten. Onze schoenen zien er altijd keurig uit!

Niet eerder zag ik bij iemand anders een SPM thuis. In lobby’s van hotels, bedrijfspanden of restaurants wordt het apparaat al jaren ingezet als service voor de gasten. Echter, voor de particulier had het apparaat niet het imago dat het verdient.

Daar breng ik graag verandering in.

Er zijn SPM’s beschikbaar met een luxe uitstraling die iets toevoegen aan je interieur. Bovendien varen je leren schoenen er wel bij; regelmatig onderhoud en glanzende schoenen die gezien mogen worden; wel zo duurzaam Ook als origineel cadeau.

Gun het je schoenen, maar vooral jezelf.

Groet,

Roland Zwart
Directeur ‘Mijn Schoenpoetsmachine’

Een origineel cadeau nodig?
polifix 2
24-karaats goud
waarom een spm?
Video afspelen
De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?