Mijn schoenenpoets machine

Vrijwaring

In het kader van de wet- en regelgeving heeft MijnSchoenpoetsmachine.nl een disclaimer opgesteld die iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van MijnSchoenpoetsmachine.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MijnSchoenpoetsmachine.nl. Deze toestemming is niet vereist voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door MijnSchoenpoetsmachine.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De prijzen op deze website zijn in euro’s incl. BTW. 21% BTW, en zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. MijnSchoenpoetsmachine.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Hoewel MijnSchoenpoetsmachine.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is MijnSchoenpoetsmachine.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van MijnSchoenpoetsmachine.nl, welke geen eigendom zijn van MijnSchoenpoetsmachine.nl, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Als deze links geactiveerd zijn, verlaat u de website MijnSchoenpoetsmachine.nl. Hoewel MijnSchoenpoetsmachine.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

MijnSchoenpoetsmachine.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?