Uniek cadeau nodig? Met een schoenpoetsmachine verras je iedereen!

Een origineel cadeau vinden blijkt een uitdaging, maar heb je een schoenpoetsmachine overwogen? Hieronder vertel ik je waarom dit een verrassend goed idee is.

Door:

Roland Zwart , directeur Mijn Schoenpoetsmachine | MijnSPM

Een schoenpoetsmachine als cadeau? Waarschijnlijk is dit niet het eerste waar je aan denkt wanneer je iets origineels en unieks zoekt. Mijn ervaring met een schoenpoetsmachine maakt het juist een cadeau bij uitstek. Ik ga je vertellen waarom dat is, wat het mij heeft gebracht en waarom het ook voor jou een verrassend goed idee kan zijn om te geven, leuk toch?

Waarom zou ik een schoenpoetsmachine nodig hebben?

Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM) is ontstaan doordat ik zélf een schoenpoetsmachine kreeg als afstudeercadeau.

Een schoenpoetsmachine van het Duitse merk HEUTE kan zeker 20 jaar meegaan. Tot op de dag van vandaag staat deze schoenpoetsmachine mij in de hal en gebruik ik deze regelmatig voor mijn leren schoenen.  Het blijft mij elke keer herinneren aan de vriendengroep van wie ik deze schoenpoetsmachine kreeg. Geweldig toch?

Maar waarom zou je voor een schoenpoetsmachine gaan? Wat een schoenpoetsmachine mij heeft gebracht:

👉Ik kan mijn schoenen aan houden tijdens het poetsen.

👉 Klaar in 1 minuut met beide schoenen.

👉 Een oud tasje met vieze borstels en uitgedroogde crème zijn de deur uit.

👉 Ik poets m’n schoenen daardoor vaker, waardoor ze langer meegaan. Wel zo duurzaam!

👉 Iedereen is nieuwsgierig, er verschijnt een glimlach én je mag wederom vertellen hoe je eraan komt 😉

👉 Heel veel gemak en plezier!

 

Dit kun je nu iemand cadeau geven!

2024 Heute easy comfort graphite schoenpoetsmachine uniek origineel bruiloft afstuderen pensioen jubileum student collega man vaderdag 18 30 40 50 60 70 jaar vrouw moederdag
Afstuderen Roland in 2012
2024 Heute easy comfort graphite schoenpoetsmachine uniek origineel bruiloft afstuderen pensioen jubileum student collega man vaderdag 18 30 40 50 60 70 jaar vrouw moederdag
Easy Comfort bij mij in de hal (2024) + naamplaatje

Een schoenpoetsmachine als origineel cadeau

Met een schoenpoetsmachine als cadeau verras je iedereen. Hierboven noem ik het voorbeeld van een afstudeercadeau, maar dat is slechts één van de vele mogelijkheden.

Een bruiloft, verjaardag, jubileum of afscheid van een collega zijn natuurlijk ook gelegenheden die vragen om een origineel cadeau. Met mijn eigen schoenpoetsmachine werd er zelfs een naamplaatje bijgevoegd die mij tot op de dag van vandaag herinnert aan een fantastische avond. Hoe zou jij het vinden om zoiets te krijgen?

De schoenpoetsmachine op de foto is een EASY COMFORT . Deze schoenpoetsmachine is het meest verkochte model en bij uitstek geschikt als uniek cadeau.

Welke schoenpoetsmachines zijn er?

Er zijn schoenpoetsmachines in allerlei soorten en maten van verschillende merken. Het Duitse merk Heute is niet het goedkoopste, maar wel de beste. Mijn jarenlange ervaring met schoenpoetsmachines leert dat als schoenpoetsmachines kapot gaan, dit veel vaker voorkomt bij andere (goedkopere) merken.

Waarom kiezen voor Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM)?

Een schoenpoetsmachine van MijnSPM betekent een schoenpoetsmachine van het Duitse merk Heute. Door de kwaliteit van deze machines gaan ze zeker 20 jaar mee. Bovendien worden deze schoenpoetsmachines in Duitsland gemaakt, waardoor deze geen lange afstand hoeft af te leggen. Wel zo duurzaam!

MijnSPM heeft de beste prijs, waardoor je nooit teveel betaalt.

Een schoenpoetsmachine wordt altijd geleverd met een flacon kleurloze schoencreme, waardoor je direct na ontvangst aan de slag kunt

Hoe gebruik je een schoenpoetsmachine?

Hoe werkt een schoenpoetsmachine met borstels en een dispenser eigenlijk? Het lijkt logisch, maar met onderstaand filmpje wil ik je nog duidelijk laten zien hoe je je leren schoenen poetst met een schoenpoetsmachine van MijnSPM:

Wat zeggen klanten over Mijn Schoenpoetsmachine?

Mijn Schoenpoetsmachine verzamelt onafhankelijke reviews via Webwinkelkeur. Dit betekent dat dit geverifieerde klanten zijn die geen tegenprestatie hebben gekregen om hun ervaringen achter te laten. Zie hieronder welk cijfer wij krijgen en wat er over Mijn Schoenpoetsmachine wordt gezegd:

Mijn Schoenpoetsmachine in de media

Schoenpoetsmachines worden steeds populairder als cadeau. Het blad Pure Luxe heeft beschreven hoe origineel en handig een schoenpoetsmachine voor thuis is. Lees het artikel HIER

Voor het online blad Ecommerce News ben ik in 2020 als startende ondernemer gevraagd naar zijn ervaringen tot nu toe. Een van de gedachten waarom ik Mijn Schoenpoetsmachine ben gestart: het gemak en de luxe van een hotel of restaurant nú bij je thuis.

Waar koop ik een schoenpoetsmachine van Heute?

Mijn Schoenpoetsmachine is hét adres in de Benelux voor een schoenpoetsmachine van het Duitse merk Heute en kunnen daarom elk model leveren dat zij maken. Mijn Schoenpoetsmachine is ook exclusieve dealer van reserveonderdelen voor schoenpoetsmachines van Heute. Een dispenser die kapot is of een borstel die vervangen moet worden? Mijn Schoenpoetsmachine heeft het voor je.

Vragen over schoenpoetsmachines?

Een schoenpoetsmachine is niet voor iedereen bekend terrein en ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Stel ze gerust!

Dit kan via de chat van Whatsapp (zie onderaan deze pagina), via de telefoon op 020-244 31 51 en via e-mail op info@mijnschoenpoetsmachine.nl .

Contact opnemen is geheel vrijblijvend en ik beantwoord met alle plezier je vragen.

Een schoenpoetsmachine geheel vrijblijvend uitproberen?

Een schoenpoetsmachine kan gratis en geheel vrijblijvend uitgeprobeerd worden op locatie. Neem hiervoor contact via de chat van Whatsapp (zie onderaan deze pagina), met de telefoon op 020-244 31 51 of middels een e-mail naar info@mijnschoenpoetsmachine.nl .

Geef hierbij aan op welke locatie je dat wilt en hoeveel personen er aanwezig zijn. Je e-mail en mobiele nummer doorgeven is het beste, want dan kan ik persoonlijk met je afstemmen hoe we het gaan aanpakken. Top! 🙂

Veelgestelde vragen over schoenpoetsmachines (FAQ)

De veelgestelde vragen heb ik op mijn website gebundeld, je vindt ze HIER .

Vindt jij geen antwoord op je vraag? Neem dan contact via de chat van Whatsapp (zie onderaan deze pagina), met de telefoon op 020-244 31 51 of middels een e-mail naar info@mijnschoenpoetsmachine.nl .

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?