Mijn schoenenpoets machine

‘Ondernemen’ deel 5/5: Vooruitkijken

In deze serie blogs over ‘Ondernemen’ wil ik je meenemen in de fases van het bedenken, opstarten en door ontwikkelen van mijn onderneming: Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM).

Van de aanleiding tot ondernemen, het fundament neerleggen naar het bedenken van plannen voor de toekomst. Welke keuzes maak je, maar vooral waarom?

Deel 5: Vooruitkijken

Zoals benoemd in deel 4 is het van groot belang om de rode draad door je ideeën en beslissingen te laten gaan. Na continu bijschaven heb ik deze helder voor mijn bedrijf. Hoe gaan we de toekomst in? Zichtbaar zijn en het verhaal van MijnSPM vertellen.

Ik ben ervan overtuigd dat een goed product zichzelf blijft verkopen en heb er vertrouwen in dat geïnteresseerden zijn/haar weg weten te vinden naar MijnSPM. Daarbij merk ik dat het nog relatief onbekend is hoe je een SPM correct gebruikt: welke borstels gebruik je wanneer en is elke schoen geschikt om te laten poetsen door een SPM? Antwoorden op deze vragen lees je hier.

Het besluit voor mij om een onderneming te gaan starten in een andere branche pakt goed uit. Ik neem enerzijds fundamentele aspecten mee uit de openbare apotheek, zoals kwaliteit en (persoonlijke) aandacht. Anderzijds krijg ik de kans om veel te leren bij het opstarten van een eigen bedrijf en het tegelijk verkennen van een nieuwe markt. Bovenal: ik ben mijn interesses en passies gaan volgen.

Zichtbaar zijn en het verhaal van MijnSPM vertellen: in deze serie over ‘Ondernemen’ heb ik dit proberen te doen. Hopelijk heeft het je inspiratie gegeven om ideeën te realiseren (of een SPM aan te schaffen :)). Ga er in ieder geval voor!

Nu is het tijd om voor een nog groter publiek te gaan shinen.

Op een glanzende toekomst!

Roland

Geef een reactie

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?