Mijn schoenenpoets machine

Dealerschap in Gaanderen

We krijgen regelmatig de vraag of er een schoenpoetsmachine (SPM) beschikbaar kan worden gesteld in een winkel, als extra service voor bezoekers. Omdat we een breed publiek kennis willen laten maken met de SPM, gaan we graag in zee met enthousiaste ondernemers!

Zo is er onlangs een Cosmo Silver onlangs geplaatst bij Schoenmode Jeannette in het Achterhoekse Gaanderen. Ondernemer Dane Starink wil zijn onlangs gerestylde schoenenwinkel profileren als specialist in ‘trendy voetcomfort’ binnen de regio en ziet een belangrijke rol weggelegd voor correct schoenonderhoud.

Starink: De SPM van My Shoe Shine Machine past binnen onze visie op de verzorging van (leren) schoenen. We krijgen leuke reacties van onze klanten, maar ze moeten er nog aan wennen: niet iedereen weet bijvoorbeeld dat de SPM niet geschikt is voor suède schoenen …. leggen we graag uit hoe het werkt en worden de voordelen van een SPM duidelijk. duidelijk. Ik ben benieuwd hoe dit concept zich zal ontwikkelen, maar het gemak is zeker zichtbaar en het is een luxe om een SPM in het bedrijf te hebben.

Wil je meer weten over Schoenmode Jeannette en wat zij bedoelen met ‘trendy voetcomfort’? Neem dan een kijkje op hun website of kom langs in Gaanderen en laat je (leren) schoenen poetsen met een SPM van My Shoe Polisher.

Geïnteresseerd in een dealerschap? Neem contact met ons op.

Dichter!

Geef een reactie

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 19 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?