Mijn schoenenpoets machine

Contacteer ons

Contact informatie

Telefoonnummer

(+31)(0)20 244 31 51

E-mailadres

info@mijnschoenpoetsmachine.nl

Adres

JP Sweelinckstraat 2, 7412 DW in Deventer (no visiting address).

Laat een bericht achter
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Veel Gestelde Vragen:

De SPM’s van Heute hebben een garantie van 3 jaar na aankoop. Een uitzondering hierop is de Easy Comfort; er zit 2 jaar garantie op na aankoop

Gedurende deze periode neemt Heute de verantwoordelijkheid voor schade en/of fouten ontstaan tijdens productie en montage. Bij schade veroorzaakt door onjuist gebruik van de SPM vervalt de garantie.

Heeft u een probleem met uw SPM? Stuur dan een e-mail met de benodigde gegevens naar info@mijnschoenpoetsmachine.nl . Wij helpen u zo snel mogelijk!

Heute garandeert de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor uw SPM tot 20 jaar na aankoop.

Een SPM geeft je vooral gemak: in plaats van je borstels, schoensmeer en (inmiddels vuile) doekjes te pakken, kun je in een paar snelle bewegingen je schoenen schoonmaken en mooi maken. Het kost je aanzienlijk minder tijd en je hoeft niet ‘te gaan zitten’. Sterker nog, je kunt gewoon je schoenen aanhouden en stil blijven staan.

Via de knop (of automatische sensor) bedien je de SPM en de borstels gaan draaien. Je bedient de schoencrèmedispenser met je voeten. Zo heb je geen vieze handen en is er minder kans dat er vuil op je kleding komt.

Een SPM is voor het ‘snelle’ dagelijkse onderhoud van uw leren schoenen; het reinigt, geeft glans en geeft de look die je van je mooie schoenen verwacht. De speciale schoencrème van Heute impregneert bovendien en beschermt daardoor tegen vocht. Doordat uw schoenen schoon zijn, blijft het leer soepel en wordt vocht vastgehouden, uw schoenen blijven in een betere conditie. Je schoenen gaan langer mee en dat is duurzaam.

Houd er rekening mee dat; Het blijft nodig om je schoenen soms een paar dagen ‘rust’ te geven en schoenspanners te gebruiken. Een SPM vervangt deze benodigdheden niet.

Ja, u ontvangt 1 fles kleurloze schoencrème gratis bij uw bestelde schoenpoetsmachine. Met dat flesje kun je de dispenser vullen die elke SPM al heeft en het poetsen van je schoenen is nu heel eenvoudig.

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. De SPM’s komen uit Duitsland en worden met de grootste zorg handgemaakt en op verzoek verzonden. Om deze reden vragen wij u rekening te houden met een schoonmaaktijd van 3 tot 20 werkdagen, afhankelijk van de door u bestelde SPM(s). Kijk daarom op de productpagina voor actuele informatie.

Als u een SPM aanschaft, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren (herroepingsrecht). Bij de meeste winkels geldt een termijn van 14 dagen, maar wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Daarom geven we je extra tijd om erover na te denken, wel zo fijn.

Uiteraard ontvang je het volledige aankoopbedrag terug; dit wordt binnen 14 dagen op uw rekening bijgeschreven.

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht, stuur dan een e-mail naar info@mijnschoenpoetsmachine.nl. Vervolgens worden de vervolgstappen rondom het retourneren met u besproken en wordt alles zo snel mogelijk geregeld.

Regelmatig gebruik van uw SPM brengt ook vuil in uw machine. De ‘vloer’ van je SPM is gemaakt van rubber en kan worden verwijderd: tik er regelmatig mee buiten. Dit is ook het moment om met de stofzuiger het vuil van de rubbervloer te verwijderen.

Houd er rekening mee dat er een sterke motor in de schoenpoetsmachine zit. Dit betekent dat het bijvoorbeeld belangrijk is om uw schoenen te laten strikken voordat u uw schoenen poetst; anders loop je het risico dat de veter verstrikt raakt tussen de draaiende delen.

Tijdens het schoonmaken ben jij gefocust op het mooi maken van die ene schoen, maar vergeet niet je evenwicht te bewaren! Het klinkt best logisch, maar vooral in het begin kan je (nieuwe) houding even wennen zijn. Houd hier rekening mee. Plaats de schoenpoetsmachine daarom op een stabiele ondergrond en vermijd gladde vloeren.

Zoals met veel dingen in en om het huis, zien kinderen mogelijk niet de gevaren die jij wel ziet.

Feit blijft dat een SPM elektrisch wordt aangedreven en roterende delen bevat waar kinderen bij kunnen. Wees je hiervan bewust. Sommige SPM’s hebben een ‘vaste’ kabel die je eenvoudig uit het stopcontact kunt halen, maar niet los kunt koppelen van het apparaat zelf. Een voorbeeld hiervan is de EasyComfort. Aan de andere kant: De Elégance-serie wordt geleverd met een voedingskabel die je ook kunt loskoppelen van de SPM (een soortgelijke voedingskabel als bij desktops). Deze optie is beter met kinderen in de buurt, omdat je na gebruik de kabel veilig opbergt.

De schoencrème is schadelijk bij inslikken. Bij de meeste SPM’s kan de dispenser eenvoudig worden losgekoppeld (om crème bij te vullen) en indien nodig op een veilige plaats worden bewaard, buiten het zicht van kinderen.

Weet u niet zeker of dit ook voor uw machine geldt? Of heeft u andere vragen? Stuur ons een mail en wij helpen je zo snel mogelijk met het beantwoorden van je vraag!

Voor alles geldt: LEES VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES. Deze worden standaard meegeleverd.

Wij raden u aan eventuele klachten eerst bij ons te melden door te mailen naar info@mijnschoenpoetsmachine.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 kunnen consumenten in de EU ook klachten aanmelden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Indien uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 17 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?