Mijn schoenenpoets machine

Back to Basic’ deel 2/2: Onderscheidende luxe

In deze serie blogs wil ik je meenemen naar de essentie van Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM): je leren schoenen (én jezelf) laten shinen.
MijnSPM omarmt de persoonlijke aandacht voor je leren schoenen en wil vooral het gemak benadrukken dat een SPM je kan geven. Bovendien ben je duurzaam bezig en heb je een origineel item binnen handbereik.
Ga met mij mee terug naar de basis en lees verder.

Deel 2/2: Onderscheidende luxe

In deel 1 heb ik beschreven wat voor gemak een SPM je kan geven, maar er is meer:

Vanwege het gemak van een SPM wordt de drempel om je (leren) schoenen te poetsen verlaagd. Hierdoor krijgen ze vaker een poetsbeurt, welke de levensduur van je schoenen verlengt. Wel zo duurzaam.  

Wanneer het gaat over de kwaliteit van de SPM’s benoem ik altijd dat de apparaten in mijn assortiment op aanvraag (Easy Comfort uitgezonderd) en met de hand worden gemaakt in Duitsland. Dat geeft mij het vertrouwen voor de beste kwaliteit en afwerking van de producten. Daarbij vind ik het prettig dat ze dicht bij huis worden gemaakt en dus geen lange reis hoeven te maken alvorens ze bij klanten arriveren: duurzaam én klantgericht.

Aandacht voor detail maakt het verschil; voor je schoenen, maar ook voor jezelf. Een paar goed gepoetste, glanzende schoenen springt in het oog en het laat zien dat je goed voor de dag wilt komen. Ik vind het altijd mooi om dat extra ‘stapje’ te zien bij mensen, want het brengt het geheel naar een hoger plan. Gun jezelf deze luxe.

Mede omdat ik mensen graag persoonlijk zie shinen, richt ik me met Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM) vooral op particulieren. Mijn ervaring is dat een SPM met name wordt geassocieerd met een zakelijke omgeving, zoals horeca of een kantoor. Dit beeld wil ik bijstellen: waarom zou je de voordelen van een SPM niet voor thuis kunnen hebben?

Bovenstaande zaken maken een SPM tot een onderscheidend cadeau: het geeft gemak, je bent duurzaam bezig en het is een luxe apparaat binnen handbereik. Het aspect van persoonlijke aandacht maakt het geheel af, want daar gaat het mij vooral om: jóu laten shinen met MijnSPM.

Ik zie je snel,

Roland

Geef een reactie

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?