Mijn schoenenpoets machine

Back to Basic’ deel 1/2: Waarom een SPM?

In deze serie blogs wil ik je meenemen naar de essentie van Mijn Schoenpoetsmachine (MijnSPM): je leren schoenen (én jezelf) laten shinen.
MijnSPM omarmt de persoonlijke aandacht voor je leren schoenen en wil vooral het gemak benadrukken dat een SPM je kan geven. Bovendien ben je duurzaam bezig en heb je een origineel item binnen handbereik.
Ga met mij mee terug naar de basis en lees verder.

Deel 1: Waarom een SPM?

Regelmatig schoenen poetsen is een handeling die maakt dat je (leren) schoenen er weer schoon en netjes uit gaan zien. Hierdoor geef je extra glans aan je schoenen, maar ook aan jezelf. Nette en goed gepoetste leren schoenen vormen de basis van het totale plaatje, dus aandacht hiervoor loont.

Een borstel, een potje schoensmeer en een oude doek vormen vaak het gereedschap om deze klus te klaren. Tijd wordt vrijgemaakt en je pakt niet je beste kleren alvorens je gaat starten. Vervolgens stevig borstelen om het vuil van je schoen en de zoolrand te halen, waarna het aanbrengen en polijsten met de schoensmeer vele handbewegingen vereist voor het goed is ingetrokken en glanst. Handen wassen na afloop is meestal nodig om vuil en schoensmeer weg te krijgen. Als het meezit ben je op deze manier in 15-30 minuten klaar met een paar schoenen. Pas daarna komen de nette kleren en trek je de zojuist gepoetste schoenen aan.

Een schoenpoetsmachine (SPM) maakt aan deze tijdrovende handelingen een eind: in hooguit enkele minuten zien je schoenen er weer als nieuw uit. Hierbij houd je je schoenen aan en regelt de SPM de rest: automatisch en geen vieze doeken, handen of kleren. Inclusief de glans van het polijsten met schoenpoets. Bekijk hier de veelgestelde vragen en instructies voor juist gebruik van een SPM.

Conclusie: het kost je weinig tijd en geen energie, waardoor je direct klaar bent om te gaan.

Dus waarom gaan voor een SPM? Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer de basishandelingen die zorgen dat jij gaat shinen.

Gun het je schoenen, maar vooral jezelf.

Roland

Geef een reactie

De waardering van mijnschoenpoetsmachinenl.webshopapp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?